Lediga Etableringsytor i Uddevalla, Herrestads Torsberg vid E6, IKEA och Torp Köpcentrum

Vi utökar hela tiden och har nu ett antal lediga attraktiva industritomter och etableringsytor på ca 50 000 m², vid E6 Uddevalla, i Herrestad. Marken är uppdelad på 4-5 ytor som har ett unikt läge på båda sidor av E6 i området Torsberg, Svenseröd, Bången och Geddeknippeln. Detta är ett utmärkt läge för en affärsverksamhet inom tex lager, logistik, industri, uppställningsytor eller kontor.

Direkt här vid E6 på båda sidor av vägen, har vi flera lediga tomter och etableringsytor i Herrestad vid Torsberg, Svenseröd och Bången vid Geddeknippeln.
Det är ett unikt läge intill motorvägen där vi har utvecklat en fantastisk möjlighet till nybyggnationer med ett mycket bra strategiskt och gynnsamt läge.
Vi har lediga tomter vid våra nybyggda fastigheter med företagslokaler och höghall på Torsberg/Svenseröd sidan och även stora etableringsytor på andra sidan motorvägen vid Geddeknippeln/Bången.

Här erbjuder vi Er att hitta er nästa yta, fastighet eller lokal. Vi möter behovet och öppnar upp möjligheter med flexibla och kundanpassade lösningar för företag med div verksamhetsområden för att tillsammans utveckla detta expanderingsläge och ha möjlighet till att etablera sig i Uddevalla.

Det är en möjlighet för Ert företag som vill ligga nära Torps Handelsområde strax utanför Uddevalla men till lägre kostnader för lokaler, försäljning och distribution. Detta är en utvecklingsmöjlighet för Er att dra nytta av det centralt belägna området, men Ni är inte beroende av det.

Lokalvägen mot E6 är i direkt anslutning med utfart mot E6 söderut vid IKEA ca 2 km eller norrut 3 km med utfart på E6 vid Hogstorp. Det är endast 2 min till IKEA på Östra Torp Handelsplats, men även till Torp Köpcentrum som fortsätter att expandera.

Herrestad är ett väldigt starkt växande handelsområde.
Det är ett strategiskt bra läge, 8,5 mil till Göteborg och 10,5 mil till Norge.
Enligt årsmedelsdygnsstatistiken (ÅDT) så passerar det 22 830 fordon/dygn på denna aktuella sträcka på E6, vid området. Med minst två personer i varje fordon så är det närmare 46 000 kontakter/dygn eller 322 000 kontakter/vecka. Sommartid är det ca 37 000 – 38 000 fordon/dygn.
Här finns närhet och möjligheter till allt som kan behövas för att Ni skall kunna bygga, utveckla eller göra reklam för Ert företag. Vi bygger och har fastighetsuthyrning till Er, efter Era önskemål!

Det händer mycket inom detta området.
2020 utförde vi en nybyggnation av 1 fastighet med 10 st lager och företagslokaler.
Under 2021-2022 nyproducerade vi ytterligare 1 fastighet för uthyrning av 7 st företagslokaler där allt är uthyrt och även 1 höglager/höghall på ca 2 200 m², vilken finns ledig för uthyrning. Läs mer här.
2023-11-01 hade vi inflyttning i ytterligare en nybyggnation av 1 fastighet med 9 st företagslokaler á 95 m². 

Kontakta Tomas för mer information 070-637 21 00 eller tomas@tomasgravare.se