Annonsera på våra reklamplatser i Uddevalla

Första reklam ytorna vid infarter till Uddevalla vid både E6 och Riksväg 44

Vid Ramserödsmotet/Kuröd, vid östra infarten till Uddevalla, på våra fastigheter på Kurödsvägen, där har vi reklamskyltar.

Här på Riksväg 44 passerar det ca 20 000 fordon/dygn.
På väggarna förutom reklamskyltar, har vi även en klocka och temperaturgivare, detta medför att blickfånget automatiskt faller åt detta håll.
Dessa är de första reklam ytor när man kommer in i Uddevalla. Ytorna är upplysta under årets alla mörka timmar. Vi bistår med hjälp av tillverkare av nätvepa och vi monterar åt er. På väggen är det monterat skenor uppe och nere för montage mot vepa med spännare i underkant.

De senaste monterade reklamskyltarna var för Vikens Maskin & Hydraulik, Arento och även JASA Maskin som nu har vepor på båda sidor av sin skylt.

Stor skyltvägg på upphöjd platå mot E6, 2 st reklamplatser med vardera höjd 7 m x bredd 12.9 m. Styr trafiken till just Er affärsverksamhet.
Vi har även 2 st skyltplatser i Herrestad vid Svenseröd, precis innan Torps Köpcentrum vid E6. Det är ett fantastiskt läge för den som vill synas, uppe på den upphöjda platån. Båda skyltarna är nu uthyrda till Västtrafik och Persson Hyrmaskiner och Bless Burgers som delar den andra skylten.
Belysning ingår. Vi bistår med hjälp av tillverkare av vepa och vi monterar den säkert.
Annonsera hos Tomas Grävare AB i Uddevalla.

Klicka för Google map

Intresserad av reklamplats i Uddevalla?

Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig.