Annonsera på våra reklamplatser i Uddevalla

Första reklam ytorna vid infarter till Uddevalla vid både E6 och Riksväg 44

NYHET!
Stor skyltvägg på upphöjd platå mot E6, 2 st reklamplatser med vardera höjd 7 m x bredd 12.9 m. Styr trafiken till just Er affärsverksamhet.
Nu finns det 2 st skyltplatser i Herrestad vid Svenseröd, precis innan Torps Köpcentrum vid E6. Det är ett fantastiskt läge för den som vill synas, uppe på den upphöjda platån.
Båda skyltarna finns på plats och är uthyrda, till Västtrafik och Persson Hyrmaskiner och Bless Burgers som delar den andra skylten.
Belysning ingår. Vi bistår med hjälp av tillverkare av vepa och vi monterar den säkert.
Här passerar det ca 23 000 fordon/dygn. Med minst två personer i varje fordon är det 46 000 kontakter/dygn eller 322 000 kontakter/vecka.

Vid Ramserödsmotet/Kuröd, vid östra infarten till Uddevalla, på vår fastighet på Kurödsvägen 24, där har vi ytterligare en vägg för reklamskyltar fördelat på 6 st ytor om ca 120 m.
Här på Riksväg 44 passerar det ca 20 000 fordon/dygn.
På väggen, förutom reklamskyltar, har vi även en klocka och temperaturgivare, detta medför att blickfånget automatiskt faller åt detta håll. Dessa är de första reklam ytor när man kommer in i Uddevalla.
Ytorna är upplysta under årets alla mörka timmar. Vi bistår även här med hjälp av tillverkare av nätvepa och vi monterar. På väggen är det monterat skenor uppe och nere för montage mot vepa med spännare i underkant.

Just nu har vi ingen ledig yta men är ni intresserade och vill invänta en plats?
Kontakta Veronica 070-6372151.

De senaste nya uppmonterade reklamskyltarna är för Ramudden och Dalslands Fasad, vilka vi även önskar välkomna som nya hyresgäster i vår nybyggnation på Kuröd, Kultehagsvägen 11 A-B.

Annonsera hos Tomas Grävare AB i Uddevalla.

Klicka för Google map

Intresserad av reklamplats i Uddevalla?

Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig.