Om Tomas Grävare AB i Uddevalla

Vår verksamhetsidé firade 30 ÅR!
1989- 2019

Fastighetsuthyrning

Vi på Tomas Grävare AB i Uddevalla är numera även ett fastighetsbolag som bygger företagslokaler och som hyr ut lokaler, fastigheter och anläggningar. Vår fastighetsuthyrning är främst inom industri, lager, logistik, handel, butik och kontors lokaler i gynnsamma lägen i Uddevalla.
I vår verksamhet utför vi kontinuerligt byggnationer av fastigheter för uthyrning.
Vi bygger, äger, hyr ut och förvaltar alla våra fastigheter långsiktigt. Vi har skurit ner på alla mellanhänder. Det gör att vi kan hyra ut billigt.
Företaget äger och förvaltar ca 35 700 m² under tak.
Denna del, Tomas Grävare AB Fastighet är miljödiplomerad i enlighet med kraven i Svensk Miljöbas.

Entreprenadverksamhet

Tomas Grävare AB:s verksamhet är att utföra mark och anläggningsmaskintjänster med förare och anläggningsarbetare med bransch mässig kompetens och kvalitet i utförandet. Verksamhetsområdet är där kund önskar få utfört en tjänst, främst inom Västra Götalands Län.

Historik

2019 firade vi stort, Tomas Grävare AB fyllde 30 ÅR!  1989 – 2019.
Mycket har hänt under dessa år.
1989 startade den då 22-årige Tomas Carlsson företagets entreprenadverksamhet. Företaget har sedan växt successivt och verksamheten förändrats.
2004 gjordes det första fastighetsköpet, fastigheten på Kurödsvägen 24 B och det är där som vi själva idag har vårt kontor och verksamhet.
Vid senaste bokslutet omsatte företaget 29 miljoner och verksamheten sysselsätter numera 7 anställda.
Verksamhetsområdet inom entreprenad är där kund önskar få utfört en tjänst, främst inom Västra Götalands Län. Fastighetsbolagets verksamhetsområde är i Uddevalla.

Företaget är medlem i Branschorganisationerna Maskinentreprenörerna, Fastighetsägarna och följer deras policy. Vi är även delägare i SAF och innehar kvalitetsmanual.

Tomas Grävare AB i Uddevalla har tilldelats AAA-diplom, nu senast under perioden 2008-2021. Detta garanterar ett välskött företag som klarar att uppfylla garantiåtaganden. Alla företag i Sverige bedöms kontinuerligt när det gäller ekonomisk stabilitet och betalningsförmåga i förhållande till sin storlek. Resultatet redovisas i form av en kreditrating, där ”AAA” står för högsta kreditvärdighet i en skala på sju steg. För att få kreditrating ”AAA” ställs det stora krav.

2016 blev en stolt Tomas Carlsson med sitt företag Tomas Grävare AB, utsedd till årets företagare. Priset utdelades av, Företagarna i samarbete med Uddevalla Kommun.

Vi har även tilldelats UC Certifikat som Platinaföretag, vilket visar att vårt företag har haft högsta kreditvärdighet Guld i fem år, 2013 – 2018 och 2016 -2021.