Lediga lokaler/Nybyggnation i Uddevalla

Vi på Tomas Grävare AB har fastighetsuthyrning i Uddevalla. Företaget äger ett antal industri, lager, logistik, handel, butik och kontors lokaler i Uddevalla.
I vår verksamhet utför vi kontinuerligt byggnationer av fastigheter för uthyrning och vi ser en fortsatt efterfrågan. Därför söker vi ständigt efter mark för att arbeta aktivt för att kunna tillgodose våra potentiella hyresgäster med nybyggda hyreslokaler.
Företaget äger och förvaltar ca 32 600 m² under tak.

Följ våra pågående nyproduktioner av 3 fastigheter i Uddevalla med 32 lager/företagslokaler!
1 fastighet i Herrestad vid E6, Svenseröd/Bången, där är vi nu inne i slutfasen av nybyggnationen av 10 lokaler inför inflyttning 201101.
På Kuröds Industriområde där pågår vår andra nybyggnation som består av 2 fastigheter med 22 företags/lagerlokaler. Här beräknas inflyttningen till 210201.

OBS! Eftersom byggnationerna på både Svenseröd och Kuröd pågår är alla bilder som visas på lokaler från våra tidigare nybyggnationer av våra liknande fastigheter på Skalbanksvägen 4 D och Brunegårdsvägen 2 D. 

För mer information, situationsplan, bilder till varje lokalstorlek och kostnader mm. Läs mer om varje projekt nedan eller här: Svenseröd/Herrestad och Kultehagsvägen.

Är ni på gång att etablera er och letar efter lediga företagslokaler i Uddevalla?
Vi har lediga lokaler för uthyrning!
Vi skapar utrymmen och anpassar våra företagslokaler så att ni kan utveckla er verksamhet.
Sök bland våra lediga lokaler, markprojekt eller kontakta oss gärna direkt.
För mer information klicka på bilderna eller på listen.

Vi hjälper er att hitta en ledig lokal för etablering i Uddevalla som passar era behov!

Hyr nybyggd lager / företagslokal i Uddevalla, 80 m², 95 m², 175 m² eller större vid Svenseröd/Herrestad/vid E6

Hallbyggnationen av 1 fastighet med 10 st lager/företagslokaler pågår på en av tomterna på området Svenseröd vid E6 centralt beläget i Herrestad vid Torp Köpcentrum och IKEA.

Nu är det 6 lokaler kvar! 3 företagslokaler och 1 lagerlokal är redan uthyrda!

OBS! Eftersom byggnationen på Svenseröd pågår så är alla bilder som visas på lokaler från våra tidigare nybyggnationer av liknande fastigheter på Skalbanksvägen och Brunegårdsvägen. 

Vår nybyggnation av 10 st a´80 m², 95 m² och 175 m²  i Herrestad där färdigställs fastigheten nu med snickeriarbeten.
Om ni behöver större yta så bygger eller slår vi ihop fler lokaler.
Här följer lite information om varje lokalstorlek, men gå in på Svenseröd/Herrestad för att få bilder till varje lokalstorlek och mer information om kostnader mm.
Alt 1. Lagerlokal på 80 m² med invändigt mått 6 m x 13.3 m med port 3.5 m x 3.5 m och med gångdörr. Kallhyra: 3.900 :- exkl moms.
Alt 2. Företagslokal på 95 m². Som är 80 m² inkl personalutrymme på ca 15 m². Personalutrymmet innehåller köksdel och toalett. Ovanpå personaldelen får man då tillgång till ytterligare 15 m² entresolplan. Kallhyra: 4.950:- exkl moms.
Alt 3. Företagslokal 175 m². Sammanslagning av lokalerna 80 m² + 95 m². Kallhyra: 8.850:- exkl moms.

Lokalerna innehåller: Ljus i tak. Kallvatten med utslagsback. Ett antal 220V uttag och 1 st 16A uttag. Fiber. Luftvärmepump som uppvärmning. Yta med ca 10 m utanför port ingår i lokalhyran. Maskinell snöröjning och sandning ingår. Fastighetsskatt ingår. Förbrukningskostnader tillkommer.
Lokalerna är inflyttningsklara 20-11-01.

Lokalvägen mot E6 är i direkt anslutning med utfart mot E6 söderut vid IKEA ca 2 km
eller norrut 3 km med utfart på E6 vid Hogstorp. Det tar 2 min till IKEA på Östra Torp Handelsplats och till Torp Köpcentrum som fortsätter att expandera.

Herrestad är ett starkt växande handelsområde. Det är ett strategiskt bra läge, 8,5 mil till Göteborg och 10,5 mil till Norge. Hyr lokal i Uddevalla av oss!

Vi håller på att bygga ytterligare 22 st liknande lager/företagslokaler på Kuröds Industriområde som beräknas vara 21-02-01.Läs fliken: Kultehagsvägen

Vi har bara möjlighet att hyra ut till företag.
Kontakta Tomas för mer detaljerad information och visning 070-6372100.

Hyr nybyggd lager / företagslokal i Uddevalla, 80 m², 95 m², 175 m² eller större!
Kuröds Industriområde, Kultehagsvägen

Denna nybyggnationen på Kuröd Industriområde i Uddevalla, består av 2 fastigheter med totalt 22 lager/företagslokaler, vid Kultehagsvägen.

OBS! Eftersom hallbyggnationen vid denna byggnation på Kuröd pågår, är alla bilder som visas på lokaler från våra tidigare nybyggnationer av våra liknande fastigheter på Skalbanksvägen och Brunegårdsvägen.

Här på denna nybyggnation av 22 lager/företagslokaler Kuröds Industriområde pågår hallbyggnationerna av fastigheterna.

Här följer lite information om varje lokalstorlek, men gå in på Kultehagsvägen/Nybyggnation för att få bilder till varje lokalstorlek och mer information om kostnader mm.
Alt 1. Lagerlokal på 80 m² med invändigt mått 6 m x 13.3 m med port 3.5 m x 3.5 m och med gångdörr. Kallhyra: 3.900 :- exkl moms.
Alt 2. Företagslokal på 95 m². Då är det 80 m² inkl personalutrymme på ca 15 m². Personalutrymmet innehåller köksdel och toalett. Ovanpå personaldelen får man då tillgång till ytterligare 15 m² entresolplan. Kallhyra: 4.950:- exkl moms.
Alt 3. Företagslokal 175 m². Sammanslagning av lokalerna 80 m² + 95 m². Kallhyra: 8.850:- exkl moms.

Lokalerna innehåller: Ljus i tak. Kallvatten med utslagsback. Ett antal 220V uttag och 1 st 16A uttag. Fiber. Luftvärmepump som uppvärmning. Yta med ca 10 m utanför port ingår i lokalhyran. Maskinell snöröjning och sandning ingår. Fastighetsskatt ingår. Förbrukningskostnader tillkommer.
Byggnationen beräknas vara klar 21-02-01.

Kommunikationer till fastigheten är goda med sin närhet och tillgänglighet till vältrafikerade Riksväg 44.

Behövs större lokal? Kontakta Tomas för mer information och möjligheter till sammanslagning av lokaler.

Det pågår en liknande nybyggnation av 10 lager/företagslokaler på Svenseröd/Herrestad vid E6 när Torps Köpcentrum och IKEA. Där har hallbyggnationen kommit så långt att snickeriarbetet pågår för att färdigställa lokalerna inför inflyttning 20-11-01.

Vi har bara möjlighet att hyra ut till företag.
Kontakta Tomas för mer detaljerad information och visning 070-6372100.

Lediga Lokaler/Kontor i Uddevalla i attraktivt läge vid E6 och Torps Köpcentrum, Kvarnkullevägen 8

Hyr en ledig lokal på ca 80 m² fördelat på ett antal kontor, sammanträdesrum, lokaler och del i personalrum.

Denna lediga lokal i Uddevalla med sitt attraktiva läge, finns nu ledig omgående i fastigheten på Norgården, Herrestad.
Lokalen på ca 80 m² är på andra våning och uppdelad på ett antal kontor, sammanträdesrum, lokaler och del i personalrum. Fastigheten har ett mycket bra och centralt läge på Herrestads Industriområde, vilket är ett område som är attraktivt och expanderar. Den har en otrolig närhet till Torps Köpcentrum, Östra Torps Handelsplats, bara 2 min väg från E6:an och pendlingsmöjligheter från Torp och Uddevalla.
I bottenvåningen inryms Granngården. Fiber finns i lokalerna. Fri parkering direkt utanför kontoret.
Vi har bara möjlighet att hyra ut till företag.
Kontakta Tomas för mer information och visning 070-6372100.