Lediga lokaler/Nybyggnation i Uddevalla

Vi på Tomas Grävare AB har fastighetsuthyrning i Uddevalla. Företaget äger ett antal industri, lager, logistik, handel, butik och kontors lokaler i Uddevalla.
I vår verksamhet utför vi kontinuerligt byggnationer av fastigheter för uthyrning och vi ser en fortsatt efterfrågan. Därför söker vi ständigt efter mark för att arbeta aktivt för att kunna tillgodose våra potentiella hyresgäster med nybyggda hyreslokaler.
Företaget äger och förvaltar ca 32 600 m² under tak.

Under hösten 2020 kommer vi att utföra nybyggnation av 32 st lager/företagslokaler!
Vi börjar med 1 fastighet med 10 st lokaler på Svenseröd i Herrestad vid E6 och sedan 2 fastigheter med totalt 22 st lokaler på Kuröds Industriområde.

OBS! Eftersom hallbyggnationen på Svenseröd har påbörjats nu i augusti, är alla bilder som visas på lokaler från våra tidigare nybyggnationer av liknande fastigheter på Skalbanksvägen 4 D och Brunegårdsvägen 2 D. Bilden ovan är från Skalbanksvägen 4 D.

För mer information, bilder till varje lokalstorlek och kostnader mm. Läs mer om varje projekt nedan eller här: Svenseröd/Herrestad och Kultehagsvägen.

Vill ni hyra företagslokal av oss eller bygga nytt? Är ni på gång att etablera er i Uddevalla?
Vi skapar utrymmen och anpassar våra lokaler så att ni kan utveckla er verksamhet.
Sök bland våra lediga lokaler, markprojekt eller kontakta oss gärna direkt.
För mer information klicka på bilderna eller på listen.

Vi hjälper er att hitta en ledig lokal för etablering i Uddevalla som passar era behov!

Hyr nybyggd lager / företagslokal 80 m², 95 m², 175 m² eller större!
Svenseröd/Herrestad/vid E6, Uddevalla

Nu i augusti har vi börjat med hallbyggnationen av 1 fastighet med 10 st lager/företagslokaler på en av tomterna på området Svenseröd vid E6 centralt beläget i Herrestad vid Torp Köpcentrum och IKEA.
OBS! Eftersom byggnationen på Svenseröd precis påbörjats är alla bilder som visas på lokaler från våra tidigare nybyggnationer av liknande fastigheter på Skalbanksvägen och Brunegårdsvägen. Bilden ovan är från Brunegårdsvägen 2D.

Under v.32 började vi hallbyggnationen av 10 st a´80 m², 95 m², 175 m² eller vi bygger ännu större om ni behöver det!
Här följer lite information om varje lokalstorlek, men gå in på Svenseröd/Herrestad för att få bilder till varje lokalstorlek och mer information om kostnader mm.
Alt 1. Lagerlokal på 80 m² med invändigt mått 6 m x 13.3 m med port 3.5 m x 3.5 m och med gångdörr. Kallhyra: 3.900 :- exkl moms.
Alt 2. Företagslokal på 95 m². Som är 80 m² inkl personalutrymme på ca 15 m². Personalutrymmet innehåller köksdel och toalett. Ovanpå personaldelen får man då tillgång till ytterligare 15 m² entresolplan. Kallhyra: 4.950:- exkl moms.
Alt 3. Företagslokal 175 m². Sammanslagning av lokalerna 80 m² + 95 m². Kallhyra: 8.850:- exkl moms.
Lokalerna innehåller: Ljus i tak. Kallvatten med utslagsback. Ett antal 220V uttag och 1 st 16A uttag. Luftvärmepump som uppvärmning. Yta med ca 10 m utanför port ingår i lokalhyran. Maskinell snöröjning och sandning ingår. Fastighetsskatt ingår. Förbrukningskostnader tillkommer.
Byggnationen beräknas vara inflyttningsklar 1/11.

Lokalvägen mot E6 är i direkt anslutning med utfart mot E6 söderut vid IKEA ca 2 km
eller norrut 3 km med utfart på E6 vid Hogstorp. Det tar 2 min till IKEA på Östra Torp Handelsplats och till Torp Köpcentrum som fortsätter att expandera.

Herrestad är ett starkt växande handelsområde. Det är ett strategiskt bra läge, 8,5 mil till Göteborg och 10,5 mil till Norge.

Vi kommer att bygga ytterligare 22 st liknande lager/företagslokaler på Kuröds Industriområde som beräknas vara färdiga vid årsskiftet. Läs fliken: Kultehagsvägen

Vi har bara möjlighet att hyra ut till företag.
Kontakta Tomas för mer detaljerad information och visning 070-6372100.

Hyr nybyggd lager / företagslokal 80 m², 95 m², 175 m² eller större!
Kuröds Industriområde, Uddevalla

Efter sommaren kommer vi att påbörja vår nästa nybyggnation, bestående av 2 fastigheter med totalt 22 st lager/företagslokaler på Kuröds Industriområde, vid Kultehagsvägen i Uddevalla.
OBS! Eftersom denna byggnation på Kuröd inte startat ännu och hallbyggnationen på Svenseröd precis påbörjats är alla bilder som visas på lokaler från våra tidigare nybyggnationer av liknande fastigheter på Skalbanksvägen och Brunegårdsvägen. Bilden ovan är från Brunegårdsvägen 2D.
Nu i augusti under v.32 har vi påbörjat en liknande nybyggnation av 10 st lager/företagslokaler på Svenseröd/Herrestad vid E6 när Torps Köpcentrum och IKEA. Och senare beräknar vi påbörja denna nybyggnation på Kultehagsvägen, Kuröds Industriområde.
Alt 1. Lagerlokal på 80 m² med invändigt mått 6 m x 13.3 m med port 3.5 m x 3.5 m och med gångdörr. Kallhyra: 3.900 :- exkl moms.
Alt 2. Företagslokal på 95 m². Då är det 80 m² inkl personalutrymme på ca 15 m². Personalutrymmet innehåller köksdel och toalett. Ovanpå personaldelen får man då tillgång till ytterligare 15 m² entresolplan. Kallhyra: 4.950:- exkl moms.
Alt 3. Företagslokal 175 m². Sammanslagning av lokalerna 80 m² + 95 m². Kallhyra: 8.850:- exkl moms.
Lokalerna innehåller: Ljus i tak. Kallvatten med utslagsback. Ett antal 220V uttag och 1 st 16A uttag. Luftvärmepump som uppvärmning. Yta med ca 10 m utanför port ingår i lokalhyran. Maskinell snöröjning och sandning ingår. Fastighetsskatt ingår. Förbrukningskostnader tillkommer.
Byggnationen beräknas vara klar vid årsskiftet.

Kommunikationer till fastigheten är goda med sin närhet och tillgänglighet till Riksväg 44.

Behövs större lokal? Kontakta Tomas för mer information och möjligheter till sammanslagning av lokaler.

Vi har bara möjlighet att hyra ut till företag.
Kontakta Tomas för mer detaljerad information och visning 070-6372100.

Lediga Lokaler/Kontor attraktivt läge vid E6 och Torps Köpcentrum, Kvarnkullevägen 8

Hyr en lokalyta på ca 80 m² fördelat på ett antal kontor/sammanträdesrum/lokaler och del i personalrum.

Denna lokal med sitt attraktiva läge finns nu ledig omgående i fastigheten på Norgården, Herrestad i Uddevalla.
Lokalen på ca 80 m² är på andra våning och uppdelad på ett antal kontor, sammanträdesrum, lokaler och del i personalrum. Fastigheten har ett mycket bra och centralt läge på Herrestads Industriområde, vilket är ett område som är attraktivt och expanderar. Den har en otrolig närhet till Torps Köpcentrum, Östra Torps Handelsplats, bara 2 min väg från E6:an och pendlingsmöjligheter från Torp och Uddevalla.
I bottenvåningen inryms Granngården. Fiber finns i lokalerna. Fri parkering direkt utanför kontoret.
Vi har bara möjlighet att hyra ut till företag.
Kontakta Tomas för mer information och visning 070-6372100.

Ledig lokal 664 m² lämplig till butik/handel/affärsrörelse, Gräskärrsvägen 13, Kuröds Industriområde i Uddevalla.

Fastigheten kommer att vara ledig fr o m 2021-01-01 och har ett centralt attraktivt läge på Kuröd.
Fastigheten är från början byggd som en bilhall med tillhörande rekondhall.
I denna stora och ljusa lokal finns allt som kan behövas till att driva en butik/handel/affärsrörelse.
Lokalytan är 664 m² och består av butik, lager, flera kontor, personalrum med kök, omklädningsrum, wc, dusch, div apparat och förrådsutrymmen. Sedan finns då även en tillhörande stor rekondhall med egen port och med möjlighet till avskärmning/skjutvägg.

Tomas Grävare´s hyresgäst för närvarande är Staples som främst säljer kontorsmaterial.
Se bilder under fliken Våra fastigheter och Gräskärrsvägen 13.

Fastigheten har fjärrvärme och fiber.
Direkt utanför entrén finns gott om parkeringsplatser.
Övriga företag i närheten är Autoexperten och Bilbesiktningen Besikta, alla med lördagsöppet.

Kommunikationer till fastigheten är goda med sin närhet och tillgänglighet till Riksväg 44 där det passerar 20 000 fordon varje dag. Hållplatser för kollektivtrafiken med bra förbindelser finns i nära anslutning och även gång och cykelväg.
Fastigheten ger stora möjligheter för rätt hyresgäst!

För mer detaljerad information och visning, kontakta Tomas 070-637 21 00 eller tomas@tomasgravare.se