Herrestads Torsberg 820

Tryck här för Digital Rundtur

Här är en av våra senaste byggnationer en Industrilokal/Höglager/Lager á 2 200 m² i Uddevalla.
Industrilokalen byggdes som en höghall för padelverksamhet men finns nu ledig för annan hyresgäst och verksamhet.
Industri/Lagerlokal/Höglager är direkt vid E6 i Uddevalla, centralt beläget i expansiva Herrestad i närhet av Torp Köpcentrum och IKEA. Det är ett unikt läge precis intill motorvägen där vi har utvecklat en fantastisk möjlighet till nybyggnationer med ett mycket bra strategiskt och gynnsamt läge.

Här kan företagare bedriva det mesta t e x produktion, butik, kontor, utbildning, träning, vård, material, produkt eller livsmedels hantering, logistik eller lagerverksamhet.
Eller varför inte ett Lekland eller Äventyrsland!


Den lediga anläggningen i Uddevalla, har ett utmärkt läge på Herrestads Torsberg 820 i Herrestad på Svenseröd.
Höglager/Industri/Lagerlokalen är en nybyggnation som stod klar i början av 2022 och är ca: 2 200 m².
Anläggningen är uppförd i 2 plan och med en generös takhöjd på 12 m.
De invändiga totalytorna är: bottenplan 1 882 m² och 340 m² i våning 2 / entresolplan.
Port med storlek 4 m bred x 4,6 m hög.
Fritt antal portar samt storlek på dem anpassas och monteras efter ny hyresgäst önskemål.

Anläggningen har idag bergvärme med så kallad frikyla. Detta innebär en mycket rimlig uppvärmningskostnad med i princip kostnadsfri kyla på sommaren i ytor som normalt värms upp vintertid.
Kommunalt vatten och avlopp.
Hela ljus systemet är Led belysning och fiber är installerat.

I bottenplan finns en genomtänkt entré med rymlig yta, en reception i direkt anslutning och en tillhörande samlingsyta med pentry.
Det finns handikapptoalett och omklädningsrum/toaletter för dam och herr med hög standard, utrustade med helt ny och fräsch klinkers. Det är även en bastu i direkt anslutning till omklädningsrum/toalett.
Ett teknikrum och förråd/städ utrymme finns.

En trappa leder upp till andra våningen/entresolplan vars yta är 340 m², där det är lämpligt att bygga kontor, mötesrum, kök eller dylikt vilket vi utför enligt hyresgästens önskemål.

Fastigheten är anpassad för många användningsområden med stor utvecklingspotential där egentligen bara fantasin sätter gränser. Vi hyr ut och anpassar flexibelt enligt hyresgästens behov. Här finns alla möjligheter för all typ av verksamhet. Höglager för logistik och lagerverksamhet. Produktion, butik, kontor, vård, träning, utbildning, produkt-/material- eller livsmedels hantering.

På framsidan av fastigheten finns det ca 50 p-platser och generöst med lagerytor på utsidan hallen.

Lokalvägen mot E6 är i direkt anslutning med utfart mot E6 söderut vid IKEA ca 2 km eller norrut 3 km med utfart på E6 vid Hogstorp. Det tar 2 min till IKEA på Östra Torp Handelsplats och till Torp Köpcentrum som fortsätter att expandera.
Herrestad är ett starkt växande handelsområde och detta är ett unikt läge intill motorvägen där vi har utvecklat en fantastisk möjlighet till nybyggnationer med ett mycket bra strategiskt och gynnsamt läge.
Det är ett perfekt läge på flera sätt; att synas från E6 och strategiskt med 8,5 mil till Göteborg och 10,5 mil till Norge.

Välkommen för mer information och visning, kontakta Tomas 070-6372100 alt tomas@tomasgravare.se