Fastighetsuthyrning i Uddevalla

Vi på Tomas Grävare AB i Uddevalla är numera även ett fastighetsbolag som bygger företagslokaler och som hyr ut lediga lokaler, fastigheter och anläggningar. Vår fastighetsuthyrning är främst inom industri, lager, logistik, handel, butik och kontors lokaler i gynnsamma lägen i Uddevalla.
I vår verksamhet utför vi kontinuerligt byggnationer av fastigheter för uthyrning och vi ser en fortsatt efterfrågan. Därför söker vi ständigt efter mark för att arbeta aktivt för att kunna tillgodose våra potentiella hyresgäster med nybyggda hyreslokaler.

Vi bygger, äger, hyr ut och förvaltar alla våra fastigheter långsiktigt. Vi har skurit ner på alla mellanhänder. Det gör att vi kan hyra ut billigt.

2004 gjorde företaget det första fastighetsköpet, det var Kurödsvägen 24 B och där har vi idag vårt eget kontor och verksamhet.
I dagsläget äger och förvaltar företaget ca 35 700 m² under tak.
Denna del av företaget, Tomas Grävare AB Fastighet, är miljödiplomerad i enlighet med kraven i Svensk Miljöbas.

För alla hyresgästers säkerhet, har vi skapat Brand & Ordningsregler som är godkända och baserade på Räddningstjänsten och Försäkringsbolagens minimikrav.

Under hösten 2020 och våren 2021, har vi utfört 2 nybyggnationer av 3 fastigheter bestående av 32 st lager/företagslokaler i Uddevalla.
1 fastighet med 10 st lokaler i Herrestad och 2 fastigheter med totalt 22 st lokaler på Kuröds Industriområde. 

Nu har vi precis påbörjat markarbetet av en anläggning på ca 2 400 m² också i Herrestad, Svenseröd vid E6. En padelhall för Padelborgen AB.

Och ytterligare en nybyggnation av 1 fastighet bestående av 7 st företagslokaler á 95 m².