Fastighetsuthyrning i Uddevalla

Vi på Tomas Grävare AB i Uddevalla är numera även ett fastighetsbolag som bygger företagslokaler och som hyr ut lediga lokaler, fastigheter och anläggningar. Vår fastighetsuthyrning är främst inom industri, lager, logistik, handel, butik och kontors lokaler i gynnsamma lägen i Uddevalla. I vår verksamhet utför vi kontinuerligt byggnationer av fastigheter för uthyrning och vi ser en fortsatt efterfrågan. Därför söker vi ständigt efter mark för att arbeta aktivt för att kunna tillgodose våra potentiella hyresgäster med nybyggda hyreslokaler.

Vi bygger, äger, hyr ut och förvaltar alla våra fastigheter långsiktigt. Vi har skurit ner på alla mellanhänder. Det gör att vi kan hyra ut prisvärt!

2004 gjorde företaget det första fastighetsköpet, det var Kurödsvägen 24 B och där har vi idag vårt eget kontor och verksamhet.
I dagsläget äger och förvaltar företaget ca 40 800 m² under tak.
Denna del av företaget, Tomas Grävare AB Fastighet, är miljödiplomerad i enlighet med kraven i Svensk Miljöbas.

För alla hyresgästers säkerhet, har vi skapat Brand & Ordningsregler som är godkända och baserade på Räddningstjänsten och Försäkringsbolagens minimikrav.

Under hösten 2020 och våren 2021, utförde vi nybyggnationer av 3 fastigheter bestående av 32 st lager/företagslokaler i Uddevalla. 1 fastighet i Herrestad vid Svenseröd och 2 fastigheter på Kuröds Industriområde.

I början av 2022 avslutade vi våra senaste nyproduktioner som är ytterligare 2 byggnationer på Herrestads Torsberg vid Svenseröd. 1 fastighet, bestående av 7 st företagslokaler á 95 m² där alla är uthyrda och 1 höghall á 2 200 m² som  finns ledig för lämplig hyresgäst.

Nu i April 2023 har vi påbörjat ytterligare en nybyggnation av 1 fastighet med 9 st företagslokaler á 95 m² .
Även detta på Svenseröd. Hallen byggs bakom höghallen vid de andra fastigheterna.