Frölandsvägen 15 A

Fastigheten på Frölands Industriområde, i Herrestad Uddevalla är 1900 m².
Den har ett utmärkt läge med direkt anslutning till Frölandshamnen, Riksväg 44 och E6.
De första hyresgästerna som vi välkomnar är Pierre Billackering och SVEA Solar!

Denna fastighet som är vår senaste, förvärvades under våren 2019.
Den totalrenoverades och stod sedan klar för uthyrning i november 2019.
Vi är stolta att kunna önska våra första hyresgäster välkomna:
Det danska företaget, Pierre Billackering som är Europas största, ledande och modernaste billackeringsföretag. De hyr den största delen av fastigheten, 1300 m².

SVEA Solar, som är ett rikstäckande företag med installationer av solceller, de hyr 200 m² av oss. Företaget är sedan tidigare hyresgäst hos oss, de flyttar från en av våra fastigheter på Kurödsvägen 11.

Fastigheten på Frölandsvägen 15 A är 1900 m² och består av:
En stor verkstadshall med 2 traverser, som är 1200 m² och personalutrymmen på 100 m², hyr vi ut till Pierre Billackering.

En verkstadshall som är 100 m² och div personalutrymmen bestående av kök, omklädningsrum, dusch och toaletter som är ca: 100 m², hyrs ut till SVEA Solar.

Vi har fortfarande en ledig lokal i fastigheten, Höghall 418 m².
Bredvid verkstadshallen finns en höghall på 418 m² .
Hallen är en isolerad kallhall med ledljus och den är 46 m x 9 m. Elportens höjd är 5 m x bredd 5 m, med gångdörr. Det är ett inhägnat område som är upplyst och det finns stora möjligheter till uppställningsyta på utsidan.
Finns för omedelbar uthyrning.

I övrigt har fastigheten ledljus och uppvärmningen är fjärrvärme vilket är kostnadseffektivt, miljövänligt och låg energiförbrukning.
Utanför fastigheten finns en asfalterad yta på 3 500 – 4 000 m².
Hela området är inhägnat och upplyst.

Anläggningen har ett utmärkt läge med direkt anslutning till Frölandshamnen. Den ligger väldigt nära Riksväg 44 och det är endast 2,5 km till E6:an som går mellan Göteborg – Oslo. Det är ett mycket bra strategiskt läge med 8,5 mil till Göteborg och 10,5 mil till Norge. Avståndet till Uddevalla är 3 km och även 3 km till Torps Köpcentrum.

Kontakta Tomas för mer detaljerad information och visning av Höghallen, 070-6372100.