Gräskärrsvägen 13

Denna fastighet som består av 664 m² affärslokal ligger på Kuröds Industriområde i Uddevalla.

Den kommer att vara ledig fr o m 2021-01-01 och har ett centralt attraktivt läge på Kuröd.
Fastigheten är från början byggd som en bilhall med tillhörande rekondhall. I denna stora, rymliga och ljusa lokal finns allt som kan behövas till att driva en butik/handel/affärsrörelse.
Lokalytan på 664 m² består idag av butik, lager, flera kontor, personalrum med kök, omklädningsrum, wc, dusch, div apparat och förrådsutrymmen. Det finns även en stor rekondhall med egen port och med möjlighet till avskärmning/skjutvägg.

Tomas Grävare’s nuvarande hyresgäst är Staples, som är en kedja som främst säljer papper och kontorsmaterial. De använder större delen av fastigheten till butiksyta och har sedan valt att skärma av lokalen till att ha ett stort lager, kontor och div personalrum. Se bilder.

Fastigheten har fjärrvärme och fiber.
Direkt utanför entrén finns gott om parkeringsplatser.
Det finns många företag i närheten på Industriområdet, några exempel är Autoexperten, Bilbesiktningen Besikta, Färg & Kakelhuset vilka har lördagsöppet.

Kommunikationer till fastigheten är goda med sin närhet och tillgänglighet till Riksväg 44 där det passerar 20 000 fordon varje dag. Det finns hållplatser i nära anslutning för kollektivtrafiken och även närhet till gång och cykelväg.
Fastigheten ger stora möjligheter för rätt hyresgäst!

För mer detaljerad information och visning, kontakta Tomas 070-637 21 00 eller tomas@tomasgravare.se