Nybyggnation av 9 st á 95 m², Herrestads Torsberg 818

Allt uthyrt!
Detta är vår senaste nybyggnation bestående av 1 fastighet med 9 st företagslokaler á 95 m², på en av tomterna på Svenseröd.
Inflyttningsklar 23-11-01. Direkt vid E6, centralt beläget i Herrestad vid Torp Köpcentrum och IKEA.

Vi bygger, äger och förvaltar alla våra fastigheter långsiktigt. Vi har skurit ner på alla mellanhänder. Det gör att vi kan hyra ut prisvärt!

Lokalerna á 95 m² och är då 80 m² inklusive personalutrymme på ca 15 m². Personalutrymmet innehåller köksdel och toalett. Ovanpå personaldelen får man tillgång till ytterligare 15 m² entresolplan. Invändigt mått på 6 m x 13.3 m med port 3.5 m x 3.5 m och med gångdörr.

Lokalerna innehåller: Ljus i tak. Kallvatten med utslagsback. Ett antal 220V uttag och 1 st 16A uttag. Fiber. Luftvärmepump som uppvärmning. Maskinell snöröjning och sandning ingår.

Våra hyresgäster har verkligen olika yrkesinriktningar, här hyr vi bl a ut till Emilies Atletverkstad och Most Wanted Cars.

Lokalvägen mot E6 är i direkt anslutning med utfart mot E6 söderut vid IKEA ca 2 km eller norrut 3 km med utfart på E6 vid Hogstorp. Det tar 2 min till IKEA på Östra Torp Handelsplats och till Torp Köpcentrum som fortsätter att expandera.

Herrestad är ett starkt växande handelsområde. Det är ett strategiskt bra läge, 8,5 mil till Göteborg och 10,5 mil till Norge.