Herrestads Torsberg 820

Här är en av våra senaste byggnationer som är en Padelhall.
Anläggningen ligger på Herrestads Torsberg 820 i Herrestad på Svenseröd vid E6, centralt beläget i Herrestad i närhet av Torp Köpcentrum och IKEA.

Padelhallen är en nybyggnation för vår hyresgäst WAP ,We Are Padel.
Anläggningen är 2 400 m² och invigningen av hallen ägde rum 2022-03-05.

I anläggningen finns rymliga omklädningsrum med duschar och bastu, en lounge samt en välfylld padelshop. Det finns sex dubbelbanor och de två singelbanorna ligger placerade som skycourts på ett entresolplan cirka 3,5 meter upp i luften vilket gör att det blir en härlig känsla att spela på dessa svävande banor med utsikt över hallen.

Anläggningen är öppen för spel varje dag mellan 06.00-00.00.
I anslutning till hallen finns det gott om gratis parkeringsplatser.

We Are Padel, WAP, finns representerade med ett 80-tal anläggningar av premiumklass runt om i Sverige.

Byggnationen av anläggningen startade under hösten 2021 och under tiden har vi gjort förbättringar av området tack vare ytterligare inköpt mark. Vi har bl a byggt om och gjort en ny infartsväg, parkeringsplatser mm. Detta  innebär att det kommer att bli mycket bättre i framtiden för all trafik i området.

Lokalvägen mot E6 är i direkt anslutning med utfart mot E6 söderut vid IKEA ca 2 km eller norrut 3 km med utfart på E6 vid Hogstorp. Det tar 2 min till IKEA på Östra Torp Handelsplats och till Torp Köpcentrum som fortsätter att expandera.

Herrestad är ett starkt växande handelsområde. Det är ett strategiskt bra läge, 8,5 mil till Göteborg och 10,5 mil till Norge.