Etablera företag i Uddevalla

Skall ni etablera ert företag i Uddevalla? Då är ni välkomna att kontakta oss på Tomas Grävare AB. Vi har lång erfarenhet av byggnation och fastighetsuthyrning i Uddevalla och driver olika bygg och utvecklingsprojekt.

Tomas Grävare AB äger och förvaltar ca 32 600 m² under tak. I vår verksamhet utför vi kontinuerligt byggnationer av fastigheter för uthyrning och vi ser en fortsatt efterfrågan. Därför söker vi ständigt efter mark för att arbeta aktivt för att kunna tillgodose våra potentiella hyresgäster med nybyggda hyreslokaler.Vi skapar utrymmen och anpassar våra lokaler så att ni kan utveckla Er verksamhet. Vi hjälper er att hitta en ledig lokal för etablering i Uddevalla som passar era behov!

Lediga lokaler i Uddevalla

Vi på Tomas Grävare AB har fastighetsuthyrning i Uddevalla. Företaget äger ett antal industri, lager, logistik, handel, butik och kontors lokaler i Uddevalla som är lediga för uthyrning. Förhoppningsvis har vi något som ni söker efter och som uppfyller era behov, annars bygger vi det!
Hitta lediga lokaler i Uddevalla på tomasgravare.se/lediga-lokaler-nybyggnation.

Markprojekt i Uddevalla

Tomas Grävare AB äger ett antal markområden för byggnation. Vi söker ständigt efter mark för att aktivt arbeta inom logistikmarknaden och kunna tillgodose våra potentiella hyresgäster med nybyggda hyreslokaler, för att tex ge dem möjlighet att etablera sig i Uddevalla. Vi planerar för framtiden och levererar lokaler där våra hyresgäster trivs och deras verksamheter har möjlighet att utvecklas. Vi försöker att möta marknadens efterfrågan. Se våra markprojekt i Uddevalla på tomasgravare.se/markprojekt