Etableringsytor vid Herrestads Torsberg i Uddevalla vid E6, IKEA och Torp Köpcentrum

Vi utökar och har flera lediga attraktiva industritomter och etableringsytor på ca ca 50 000 m², precis intill E6 i Herrestad. Marken är uppdelad på 4-5 ytor som har ett unikt läge på båda sidor av E6 i området Torsberg, Svenseröd, Bången och Geddeknippeln. Detta är ett utmärkt läge för en affärsverksamhet inom tex lager, logistik, industri, uppställningsytor eller kontor med goda förbindelser.
Vi bygger och hyr ut till er efter era önskemål!

Direkt här vid E6 på båda sidor av vägen, har vi flera lediga tomter och etableringsytor i Herrestad vid Torsberg, Svenseröd och Bången vid Geddeknippeln.
Det är ett unikt läge intill motorvägen där vi har utvecklat en fantastisk möjlighet till nybyggnationer med ett mycket bra strategiskt och gynnsamt läge med goda förbindelser.
Vi har då lediga tomter vid våra nybyggda företagslokaler och industri eller lagerlokalen, på Torsberg/Svenseröd sidan av E6.
Och även stora lediga etableringsytor på andra sidan motorvägen vid Geddeknippeln/Bången, alla ytor med närhet till Torp Handelscentrum.
Här erbjuder vi Er att hitta er nästa lokal eller fastighet. Vi möter behovet och öppnar upp möjligheter med flexibla och kundanpassade lösningar för företag med div verksamhetsområden för att tillsammans utveckla detta expanderingsläge och ha möjlighet till att etablera sig i Uddevalla. Vi bygger och hyr ut till er!

Det är en möjlighet för Ert företag som vill ligga nära Torp Köpcentrum eller Östra Torps Handelsplats i Uddevalla men till lägre kostnader för lokaler, försäljning och distribution. Detta är en utvecklingsmöjlighet för Er att dra nytta av det centralt belägna området, men Ni är inte beroende av det.

Lokalvägen mot E6 är i direkt anslutning med utfart mot E6 söderut vid IKEA ca 2 km eller norrut 3 km med utfart på E6 vid Hogstorp. Det är endast 2 min till IKEA på Östra Torp Handelsplats, men även till Torp Köpcentrum som fortsätter att expandera.

Herrestad är ett väldigt starkt växande handelsområde.
Det är ett strategiskt bra läge, 8,5 mil till Göteborg och 10,5 mil till Norge.
Enligt årsmedelsdygnsstatistiken (ÅDT) så passerar det 22 830 fordon/dygn på aktuell sträcka E6, vid området. Med minst två personer i varje fordon så är det närmare 46 000 kontakter/dygn eller 322 000 kontakter/vecka. Sommartid är det ca 37 000 – 38 000 fordon/dygn.
Här finns närhet och möjligheter till allt som kan behövas för att Ni skall kunna etablera, utveckla eller göra reklam för Ert företag. Vi bygger nytt och har fastighetsuthyrning till Er, efter Era önskemål!

Inom detta område på Torsberg/Svenseröd sidan av E6, där har vi tidigare nyproducerat 2 fastigheter med sammanlagt 17 st företags- och lagerlokaler.
Vi har byggt  en industrilokal/höglager/lager/anläggning på 2 200 m² som är ledig för uthyrning. Läs mer här.
231101 avslutade vi ytterligare nybyggnationen på samma område av ytterligare 9 st företagslokaler á 95 m².

Kontakta Tomas för mer information 070-637 21 00 eller tomas@tomasgravare.se
Klicka för Google map