Industritomt/Etableringsyta vid Frölands Industriområde

Ett attraktivt läge för expansion inför framtidens logistik med tanke på Kommunens nybyggnation och expandering av Frölands Hamn.

Här på Frölands Industriområde i Uddevalla, Herrestad har vi ledig industrimark, uppställnings- eller etableringsyta som består av 6 625m².
Kommunen och hamnen arbetar tillsammans för att förbereda det nya industriområdet Västra hamnen ute på Fröland. Denna fastigheten har då ett utmärkt läge med sin närhet och direkta anslutning detta.
Detta innebär stora möjligheter för framtida expansionsplaner.
Söker ni mark för etablering i Uddevalla?
Fastigheten är lämplig för industritomt, lager, logistik, upplag, uppställning eller parkering.
Hyr mark för uppställning och förvaring med anpassningsbara storlekar.
Vi bygger och hyr ut till er!
Etableringsmöjligheter för företag med div användningsområden för att vi tillsammans skall utveckla denna lediga industrimark i Uddevalla.

Tomten ligger nära Riksväg 44 och det är endast 2,5 km till vältrafikerade E6:an som går mellan Göteborg – Oslo. Det är ett mycket bra strategiskt läge med 8,5 mil till Göteborg och 10,5 mil till Norge. Avståndet till Uddevalla är 3 km och även 3 km till Torps Köpcentrum.

Behöver ni nytt affärsläge? Hyra lokal i Uddevalla? Bygga nytt? Hyra Nybyggt?
Vi skapar utrymme och bygger enkla flexibla lokallösningar.
Vi anpassar oss för att ni skall kunna utveckla er verksamhet till era behov av industriverksamhet, lager, lokaler eller företagslokaler.

Kontakta Tomas för mer information och visning 070-637 21 00 eller tomas@tomasgravare.se