Hus Smedseröd

Linnea 129 m² som är Sveriges mest sålda hus, ett Älvsbyhus, är nu till salu!
Ett mycket trevligt hus, bra läge och en fin miljö med närhet till skog och natur.
Kom på besök!

Här vid infarten till Smedseröd i Herrestad, precis ovanför IKEA i Uddevalla, ligger det område där vi har ett hus till salu.
I mars började vi med markarbetet för att bygga Linnea, ett Älvsbyhus, på tomt 8, Sommarängsvägen 16 och nu är det klart för inflyttning.
Huset har ett väldigt bra läge på området, en fin miljö med närhet till skog och natur.
Det är även ett mycket bra läge med närhet till Torps Köpcentrum och Östra Torps Handelsplats med allt vad det innebär med butiker, mataffärer, restauranger och arbetsplatser.

Enplanshuset Linnea – Sveriges mest sålda hus.
Huset har boytan 129 kvadratmeter med möjlighet till fyra eller fem rum.
Grundutförandet av Linnéa består av tre sovrum och det största har direkt tillgång till klädkammare. Den större familjen kan lätt addera ytterligare ett sovrum och ändå uppleva huset som rymligt. Ett badrum, en mindre toalett och tvättstuga. Lite rymligare hall, kök och vardagsrum. Köket får ta mer plats och det är en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Ett väldigt trevligt hus!
Altan är byggd och gräset är sått.

Vi ägde detta område, har sålt 17 tomter och nu är det endast denna tomt nr 8 kvar, med huset Linnea. Det är med glädje som vi ser att det byggs för fullt här på Sommarängsvägen.
Områdets natursköna belägenhet på landsbygden, men med närhet till allt man behöver i sin närhet, den är unik. Besök området och lägg märke till denna idyll.
Vi har påbörjat en anläggning av en björkäng bakom tomterna 11-18. Den kommer att vara 30 m djup och gallras undan för undan då björkarna blir större. Björkarna är idag ca 2 m höga.

Få ställen kan erbjuda gångavstånd till detta;
Östra Torp Handelsplats med bl a IKEA, Citygross och Apotek. Torp Köpcentrum med bl a Maxi, Coop och Bauhaus. Allt detta utan att korsa en enda stor väg, men ändå ligger området ute på landet med natur och strövområden direkt inpå husknuten.
I området finns stigar och promenadslingor. Även närhet till fritidsintressen som tex Bångens golfbana.
Dessutom en fantastisk närhet till havet! Hur många bostäder har bara 10 min till havet med bad och båtmöjligheter?

Från området har ni 1 min med bil till E6:an, lokalbussen i direkt anslutning ute på lokalvägen och gång & cykelväg.
Närhet med gång & cykelväg hela vägen till skolorna i området; Herrestadsskolan och Norgården. Det byggs även en helt ny skola på Källdal som beräknas vara klar till höstterminen 2020. Nära även till flera förskolor vid Herrestadsskolan, Norgården, Källdal och Misteröd.
Pendlingsmöjligheter med buss från Torps Köpcentrum till Göteborg, Henån,
Stenungsund, Lysekil, Oslo m fl.

Huset säljs nu av Marlene Bodin-Sjöberg på Fastighetsbyrån i Uddevalla.
Kontakta henne för mer information eller besök Hemnet.
070-301 04 14 eller marlene.bodin.sjoberg@fastighetsbyran.se