Hus Smedseröd

Ett Älvsbyhus, Linnea, 129 m² kommer att byggas på tomt 8.
Det är till salu eller för uthyrning.
Inflyttning under juni!

Här vid infarten till Smedseröd i Herrestad, precis ovanför IKEA i Uddevalla, ligger det område där vi har ett hus till salu eller för uthyrning.
Vi själva som företag, kommer att bygga ett Älvsbyhus på tomt 8, Sommarängsvägen 16.

Enplanshuset Linnea – Sveriges mest sålda hus.
Huset har boytan 129 kvadratmeter med möjlighet till fyra eller fem rum.
Grundutförandet av Linnéa består av tre sovrum, det största med direkt tillgång till klädkammare, ett badrum och en mindre toalett och så den rymliga tvättstugan. Den större familjen kan lätt addera ytterligare ett sovrum och ändå uppleva huset som rymligt. Rymligare hall, kök och vardagsrum. Köket får ta mer plats och det är en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum.
Altan kommer att byggas och gräsmatta anläggas.

Nu är alla 18 tomter sålda och det byggs för fullt här på Sommarängsvägen. Områdets natursköna belägenhet på landsbygden, men med närhet till allt man behöver i sin närhet, den är unik. Besök området och lägg märke till denna idyll.
Det har påbörjats en anläggning av en björkäng bakom tomterna 11-18. Den kommer att vara 30 m djup och gallras undan för undan då björkarna blir större. Björkarna är idag ca 2 m höga.
Få ställen kan erbjuda gångavstånd till detta;
Östra Torp Handelsplats med bl a IKEA, Citygross och Apotek. Torp Köpcentrum med bl a Maxi, Coop och Bauhaus. Allt detta utan att korsa en enda stor väg, men ändå ligger området ute på landet med natur och strövområden direkt inpå husknuten.
I området finns stigar och promenadslingor. Även närhet till fritidsintressen som tex Bångens golfbana.
Dessutom en fantastisk närhet till havet! Hur många bostäder har bara 10 min till havet med bad och båtmöjligheter?

Från området har ni 1 min med bil till E6:an, lokalbussen i direkt anslutning ute på lokalvägen och gång & cykelväg.
Närhet med gång & cykelväg hela vägen till skolorna i området; Herrestadsskolan och Norgården. Det byggs även en helt ny skola på Källdal som beräknas vara klar till höstterminen 2020. Nära även till flera förskolor vid Herrestadsskolan, Norgården, Källdal och Misteröd.
Pendlingsmöjligheter med buss från Torps Köpcentrum till Göteborg, Henån,
Stenungsund, Lysekil, Oslo m fl.

Intresseanmälan, frågor ang tomt, hus och visning besvaras av Veronica Jönsson på 0522-89115, 070-6372151 eller veronica@tomasgravare.se