Hus Smedseröd

Linnea 129 m² som är Sveriges mest sålda hus, ett Älvsbyhus, är nu klart för inflyttning!
Det är till salu eller för uthyrning. Ett bra läge, en fin miljö med närhet till skog och natur.
Kom och besök oss!

Här vid infarten till Smedseröd i Herrestad, precis ovanför IKEA i Uddevalla, ligger det område där vi har ett hus till salu eller för uthyrning.
I mars började vi med markarbetet för att bygga Linnea, ett Älvsbyhus, på tomt 8, Sommarängsvägen 16 och nu är det klart för inflyttning.
Huset kommer att ha ett väldigt bra läge på området, en fin miljö med närhet till skog och natur.
Även ett mycket bra läge med närhet till Torps Köpcentrum och Östra Torps Handelsplats med allt vad det innebär med butiker, mataffärer, restauranger och arbetsplatser.

Enplanshuset Linnea – Sveriges mest sålda hus.
Huset har boytan 129 kvadratmeter med möjlighet till fyra eller fem rum.
Grundutförandet av Linnéa består av tre sovrum och det största har direkt tillgång till klädkammare. Den större familjen kan lätt addera ytterligare ett sovrum och ändå uppleva huset som rymligt. Ett badrum, en mindre toalett och tvättstuga. Lite rymligare hall, kök och vardagsrum. Köket får ta mer plats och det är en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum.
Altan kommer att byggas och gräsmatta anläggas.

Vi ägde området, har sålt 17 tomter och nu är det endast Nr 8 kvar med Linnea huset. Till vår glädje byggs det för fullt här på Sommarängsvägen. Områdets natursköna belägenhet på landsbygden, men med närhet till allt man behöver i sin närhet, den är unik. Besök området och lägg märke till denna idyll.
Det har påbörjats en anläggning av en björkäng bakom tomterna 11-18. Den kommer att vara 30 m djup och gallras undan för undan då björkarna blir större. Björkarna är idag ca 2 m höga.
Få ställen kan erbjuda gångavstånd till detta;
Östra Torp Handelsplats med bl a IKEA, Citygross och Apotek. Torp Köpcentrum med bl a Maxi, Coop och Bauhaus. Allt detta utan att korsa en enda stor väg, men ändå ligger området ute på landet med natur och strövområden direkt inpå husknuten. I området finns stigar och promenadslingor. Även närhet till fritidsintressen som tex Bångens golfbana.
Dessutom en fantastisk närhet till havet! Hur många bostäder har bara 10 min till havet med bad och båtmöjligheter?

Från området har ni 1 min med bil till E6:an, lokalbussen i direkt anslutning ute på lokalvägen och gång & cykelväg.
Närhet med gång & cykelväg hela vägen till skolorna i området; Herrestadsskolan och Norgården. Det byggs även en helt ny skola på Källdal som kommer att vara klar till höstterminens start 2020. Det är även nära till flera förskolor vid Herrestadsskolan, Norgården, Källdal och Misteröd.
Det är mycket goda pendlingsmöjligheter med buss från Torps Köpcentrum till Göteborg, Henån,
Stenungsund, Lysekil, Oslo m fl.

Intresseanmälan, frågor ang tomt, hus och visning besvaras av Tomas på 070-6372100 eller tomas@tomasgravare.se