Hus Smedseröd

Linnea 129 m² som är Sveriges mest sålda hus, ett Älvsbyhus, är nu klart för inflyttning!
Det är till salu med ett mycket bra läge, en fin miljö och med närhet till skog och natur.
Kom och besök oss!

Här vid infarten till Smedseröd i Herrestad, precis ovanför IKEA i Uddevalla, ligger det område där vi har ett hus till salu. I mars började vi med markarbetet för att bygga Linnea, ett Älvsbyhus, på tomt 8, Sommarängsvägen 16 och nu är det klart för inflyttning.
Huset har ett väldigt bra läge på området, en fin miljö med närhet till skog och natur.
Det har även ett mycket bra läge med närhet till Torps Köpcentrum och Östra Torps Handelsplats med allt vad det innebär med butiker, mataffärer, restauranger och arbetsplatser.

Enplanshuset Linnea – Sveriges mest sålda hus.
Huset har en boyta på 129 kvadratmeter med möjlighet till fyra eller fem rum.
Grundutförandet av Linnéa består av tre sovrum och det största har direkt tillgång till en klädkammare. Den större familjen kan lätt addera ytterligare ett sovrum från vardagsrummets yta och ändå uppleva huset som rymligt. Det finns ett stort smakfullt badrum med duschvägg och en mindre toalett i anslutning till sovrummen. Hallen är ljus och rymlig. Köket får ta mer plats med en köksö och det är en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum.
Planlösningen gör det till ett väldigt trevligt hus!

Vi ägde området, har sålt 17 tomter och nu är det endast Nr 8 kvar med Linnea huset. Till vår glädje byggs det för fullt här på Sommarängsvägen. Områdets natursköna belägenhet på landsbygden, men med närhet till allt man behöver i sin närhet, den är unik. Besök området och lägg märke till denna idyll.
Det har påbörjats en anläggning av en björkäng bakom tomterna 11-18. Den kommer att vara 30 m djup och gallras undan för undan då björkarna blir större. Björkarna är idag ca 2 m höga.
Få ställen kan erbjuda gångavstånd till detta;
Östra Torp Handelsplats med bl a IKEA, Citygross och Apotek. Torp Köpcentrum med bl a Maxi, Coop och Bauhaus. Allt detta utan att korsa en enda stor väg, men ändå ligger området ute på landet med natur och strövområden direkt inpå husknuten. I området finns stigar och promenadslingor. Även närhet till fritidsintressen som tex Bångens golfbana.
Dessutom en fantastisk närhet till havet! Hur många bostäder har bara 10 min till havet med bad och båtmöjligheter?

Från området har ni 1 min med bil till E6:an, lokalbussen i direkt anslutning ute på lokalvägen och gång & cykelväg.
Närhet med gång & cykelväg hela vägen till skolorna i området; Herrestadsskolan och Norgården. Det har byggts en helt ny skola på Källdal som kommer att vara klar till höstterminens start 2020. Det är även nära till flera förskolor som ligger vid tex Herrestadsskolan, Norgården, Källdal och Misteröd.
Det är mycket goda pendlingsmöjligheter med buss från Torps Köpcentrum till Göteborg, Henån, Stenungsund, Lysekil, Oslo m fl.

Huset säljs nu av Marlene Bodin-Sjöberg på Fastighetsbyrån i Uddevalla.
Kontakta henne för mer information 070-301 04 14, marlene.bodin.sjoberg@fastighetsbyran.se eller besök Hemnet.